• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

0.16 CARAT ROUND E SI1 / SKU: 73665981

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • STORE LOCATOR
Diamond No1 Diamond Code 73665981 Price 419,76 €
Σχήμα Round Διαστάσεις 3.46 x 3.47 x 2.09 Κοπή Excellent
Καράτια 0.16 Γυάλισμα Excellent Table 58.50
Χρώμα E Συμμετρία Very Good Depth 2.09
Καθαρ. SI1 Φθορισμός None Depth
ΚΟΠΗ
Excellent
Very Good
Good
Fair
Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής βρίσκονται στην κορυφή της κλίμακας κοπής και εκπέμπουν την μεγαλύτερη δυνατή λάμψη και ζωντάνια. Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής έχουν την ιδανικότερη συνάρτηση διαστάσεων επιφάνειας και βάθους ώστε να αντανακλούν περισσότερο μέρος του φωτός. Τα διαμάντια που φέρουν αυτήν την κοπή είναι πολύ περιζήτητα και δικαίως είναι ακριβότερα σε σχέση με των άλλων κοπών λόγο της σπανιότητάς τους, της λάμψης και της ομορφιάς τους.
ΧΡΩΜΑ
D
E
F
G
H
I
J
K
Τα διαμάντια χρώματος E πιστοποιημένα είναι άχρωμα και βρίσκονται ακριβώς από κάτω από αυτά τα χρώματος D στην χρωματική κλίμακα στην δεύτερη υψηλότερη θέση. Η χρωματική διαφορά μεταξύ της D και της Ε κατηγορίας είναι μόνο ορατή σε έναν εξειδικευμένο γεμμολόγο ο οποίος χρησιμοποιεί μάστερ πέτρες ως μέσο σύγκρισης. Η κατηγορία χρώματος E είναι εξαιρετικά σπάνια αλλά όχι τόσο όσο η D και ως εκ τούτου έχει μικρότερη αξία συγκριτικά.
Καθαρ.
IF
VVS1
VVS2
VS1
VS2
SI1
SI2
Τα διαμάντια καθαρότητας SI1 πιστοποιημένα θα έχουν ένα μεσαίου μεγέθους έγκλεισμα ή λίγα μικρότερα. Το έγκλεισμα θα είναι συχνά δύσκολο να εντοπιστεί αλλά μπορεί μα είναι ορατό με γυμνό μάτι και αρκετά εύκολο να βρεθεί με φακό 10πλάσιας μεγέθυνσης. Τα διαμάντια καθαρότητας SI1 είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή δεδομένου ότι προσφέρουν μια σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με της VS2 κατηγορίας και σε πολλές περιπτώσεις προσφέρουν ένα καθαρό στο μάτι διαμάντι.

ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ