• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

0.16 CARAT ROUND G VVS1 / SKU: 73666095

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • STORE LOCATOR
Diamond No1 Diamond Code 73666095 Price 477,27 €
Σχήμα Round Διαστάσεις 3.56 x 3.59 x 2.04 Κοπή Very Good
Καράτια 0.16 Γυάλισμα Excellent Table 62.50
Χρώμα G Συμμετρία Excellent Depth 2.04
Καθαρ. VVS1 Φθορισμός Very Slight Depth
ΚΟΠΗ
Excellent
Very Good
Good
Fair
Τα διαμάντια πολύ καλής κοπής έχουν κοπεί έτσι ώστε να αντανακλούν σχεδόν όλη την λάμψη και σπιρτάδα που μπορεί να έχει ένα διαμάντι. Η διαφορά μεταξύ της Εξαιρετικής κοπής και της Πολύ Καλής κοπής με γυμνό μάτι είναι τόσο μικρή που είναι δυσδιάκριτη. Η Πολύ Καλή κοπή είναι μια εξαίρετη επιλογή και προσφέρει καλύτερη συνάρτηση ποιότητας και τιμής από αυτήν της Εξαιρετικής κοπής.
ΧΡΩΜΑ
D
E
F
G
H
I
J
K
Τα διαμάντια χρώματος G πιστοποιημένα ανήκουν στην κατηγορία των σχεδόν άχρωμων διαμαντιών, και η ελάχιστη χρωματική τους διαφορά, εάν προσεχθεί, μπορεί να εντοπιστεί μόνο όταν συγκριθεί πλάι με πλάι με διαμάντια χρώματος D ή Ε της κατηγορίας των άχρωμων διαμαντιών. Από μόνα του ή πάνω σε κόσμημα τα διαμάντια χρώματος G φαίνονται σας άχρωμα και ως εκ τούτου είναι μια εξαιρετική επιλογή από άποψη εμφάνισης και συνάρτησης ποιότητας και τιμής και είναι εξαιρετικά δημοφιλή.
Καθαρ.
IF
VVS1
VVS2
VS1
VS2
SI1
SI2
Τα διαμάντια κατηγορίας VVS1 γενικά θα έχουν ένα μικροσκοπικό έγκλεισμα. Το έγκλεισμα δεν είναι ποτέ ορατό με γυμνό μάτι και μπορεί μόνο να εντοπιστεί με την χρήση ενός πολύ δυνατού μικροσκοπίου. Αυτή η βαθμίδα καθαρότητας είναι σχεδόν σπάνια αλλά όχι τόσο σπάνια όσο η IF καθαρότητα και γι’αυτό εκτιμάται εξίσου αλλά φέρει μικρότερη αξία.

ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ