• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

0.16 CARAT ROUND J VS2 / SKU: 74614531

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • STORE LOCATOR
Diamond No1 Diamond Code 74614531 Price 397,81 €
Σχήμα Round Διαστάσεις 3.46 x 3.48 x 2.05 Κοπή Excellent
Καράτια 0.16 Γυάλισμα Excellent Table 60.00
Χρώμα J Συμμετρία Very Good Depth 2.05
Καθαρ. VS2 Φθορισμός Slight Depth
ΚΟΠΗ
Excellent
Very Good
Good
Fair
Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής βρίσκονται στην κορυφή της κλίμακας κοπής και εκπέμπουν την μεγαλύτερη δυνατή λάμψη και ζωντάνια. Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής έχουν την ιδανικότερη συνάρτηση διαστάσεων επιφάνειας και βάθους ώστε να αντανακλούν περισσότερο μέρος του φωτός. Τα διαμάντια που φέρουν αυτήν την κοπή είναι πολύ περιζήτητα και δικαίως είναι ακριβότερα σε σχέση με των άλλων κοπών λόγο της σπανιότητάς τους, της λάμψης και της ομορφιάς τους.
ΧΡΩΜΑ
D
E
F
G
H
I
J
K
Τα διαμάντια χρώματος J πιστοποιημένα ανήκουν στην κατηγορία των ελαφρώς κιτρινωπών διαμαντιών. Ωστόσο όταν δεθούν πάνω στο κόσμημα, και ιδιαίτερα σε χρυσό, είναι πολύ δύσκολο να διακριθεί η ελαφρώς κιτρινωπή απόχρωση που έχουν. Εάν θέλετε να αυξήσετε το εύρος της διατιθέμενης αξίας σας ή αν έχετε μια προτίμηση στα ελαφρώς κιτρινωπά διαμάντια, τότε η βαθμίδα χρώματος J είναι μια εξαιρετική επιλογή και προσφέρει καλή συνάρτηση ποιότητας και τιμής.
Καθαρ.
IF
VVS1
VVS2
VS1
VS2
SI1
SI2
Τα διαμάντια κατηγορίας VS2 πιστοποιημένα συνήθως έχουν δύο μικρά ή μία ομάδα μικροσκοπικών εγκλεισμάτων. Τα εγκλείσματα δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και μπορούν μόνο να εντοπιστούν με φακό 10πλάσιας μεγέθυνσης. Τα διαμάντια καθαρότητας VS2 είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή μιας και είναι η τελευταία επιλογή στην κλίμακα καθαρότητας που ουσιαστικά εγγυάται ένα καθαρό στο μάτι διαμάντι.

ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ