• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

0.16 CARAT ROUND E VS1 / SKU: 98425229

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • STORE LOCATOR
Diamond No1 Diamond Code 98425229 Price 483,36 €
Σχήμα Round Διαστάσεις 3.43 x 3.44 x 2.15 Κοπή Excellent
Καράτια 0.16 Γυάλισμα Excellent Table 60.50
Χρώμα E Συμμετρία Excellent Depth 2.15
Καθαρ. VS1 Φθορισμός Very Slight Depth
ΚΟΠΗ
Excellent
Very Good
Good
Fair
Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής βρίσκονται στην κορυφή της κλίμακας κοπής και εκπέμπουν την μεγαλύτερη δυνατή λάμψη και ζωντάνια. Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής έχουν την ιδανικότερη συνάρτηση διαστάσεων επιφάνειας και βάθους ώστε να αντανακλούν περισσότερο μέρος του φωτός. Τα διαμάντια που φέρουν αυτήν την κοπή είναι πολύ περιζήτητα και δικαίως είναι ακριβότερα σε σχέση με των άλλων κοπών λόγο της σπανιότητάς τους, της λάμψης και της ομορφιάς τους.
ΧΡΩΜΑ
D
E
F
G
H
I
J
K
Τα διαμάντια χρώματος E πιστοποιημένα είναι άχρωμα και βρίσκονται ακριβώς από κάτω από αυτά τα χρώματος D στην χρωματική κλίμακα στην δεύτερη υψηλότερη θέση. Η χρωματική διαφορά μεταξύ της D και της Ε κατηγορίας είναι μόνο ορατή σε έναν εξειδικευμένο γεμμολόγο ο οποίος χρησιμοποιεί μάστερ πέτρες ως μέσο σύγκρισης. Η κατηγορία χρώματος E είναι εξαιρετικά σπάνια αλλά όχι τόσο όσο η D και ως εκ τούτου έχει μικρότερη αξία συγκριτικά.
Καθαρ.
IF
VVS1
VVS2
VS1
VS2
SI1
SI2
Τα διαμάντια κατηγορίας VS1 πιστοποιημένα θα έχουν ένα μικρό ή ελάχιστα πιο μικροσκοπικά εγκλείσματα. Τα εγκλείσματα δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και μπορούν να εντοπιστούν μόνο, και πολλές φορές με δυσκολία, χρησιμοποιώντας φακό 10πλάσιας μεγέθυνσης. Τα διαμάντια καθαρότητας VS1 θεωρούνται εξαιρετική επιλογή μιας και δεν έχουν την ίδια αξία με αυτά καθαρότητας IF και VVS και είναι πολύ δημοφιλή.

ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ