• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

0.16 CARAT ROUND F VVS1 / SKU: 98425242

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΕΤΡΗΤΗΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • STORE LOCATOR
Diamond No1 Diamond Code 98425242 Price 523,19 €
Σχήμα Round Διαστάσεις 3.49 x 3.51 x 2.06 Κοπή Excellent
Καράτια 0.16 Γυάλισμα Excellent Table 60.50
Χρώμα F Συμμετρία Very Good Depth 2.06
Καθαρ. VVS1 Φθορισμός None Depth
ΚΟΠΗ
Excellent
Very Good
Good
Fair
Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής βρίσκονται στην κορυφή της κλίμακας κοπής και εκπέμπουν την μεγαλύτερη δυνατή λάμψη και ζωντάνια. Τα διαμάντια εξαιρετικής κοπής έχουν την ιδανικότερη συνάρτηση διαστάσεων επιφάνειας και βάθους ώστε να αντανακλούν περισσότερο μέρος του φωτός. Τα διαμάντια που φέρουν αυτήν την κοπή είναι πολύ περιζήτητα και δικαίως είναι ακριβότερα σε σχέση με των άλλων κοπών λόγο της σπανιότητάς τους, της λάμψης και της ομορφιάς τους.
ΧΡΩΜΑ
D
E
F
G
H
I
J
K
Τα διαμάντια χρώματος F ανήκουν στα άχρωμα διαμάντια και βρίσκονται μια θέση κάτω από τα E γεγονός που τα κατατάσει στην τρίτη υψηλότερη θέση της χρωματικής κλίμακας. Η διαφορά χρώματος μεταξύ Ε και F είναι μόνο ορατή σε ένα εμπειρογνώμονα γεμμολόγο ο οποίος χρησιμοποιεί μαστερ πέτρες ως μέσω σύγκρισης. Το χρώμα F είναι το τελευταίο της κατηγορίας των άχρωμων διαμαντιών και συνεπώς είναι αυτό με την μικρότερη αξία στην κατηγορία αυτή.
Καθαρ.
IF
VVS1
VVS2
VS1
VS2
SI1
SI2
Τα διαμάντια κατηγορίας VVS1 γενικά θα έχουν ένα μικροσκοπικό έγκλεισμα. Το έγκλεισμα δεν είναι ποτέ ορατό με γυμνό μάτι και μπορεί μόνο να εντοπιστεί με την χρήση ενός πολύ δυνατού μικροσκοπίου. Αυτή η βαθμίδα καθαρότητας είναι σχεδόν σπάνια αλλά όχι τόσο σπάνια όσο η IF καθαρότητα και γι’αυτό εκτιμάται εξίσου αλλά φέρει μικρότερη αξία.

ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ