• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736

DiamondJools Education

Βάρος και μέγεθος ενός Διαμαντιού

Το βάρος σε καράτια ενός διαμαντιού είναι ανάλογο του μεγέθους του . Περίπου τα 2 /3 του συνολικού βάρος σε καράτια μπορεί να χαθεί όταν τα ακατέργαστα διαμάντια κοπούν και γυαλιστούν σε τελικά διαμάντια.
Μάθετε περισσότερα ...
 

Η Καθαρότητα ενός Διαμαντιού

Η έλλειψη προσμείξεων, εγκλεισμάτων και άλλα χαρακτηριστικά καθορίζουν τη καθαρότητα ενός διαμαντιού. Τα διαμάντια είναι μοναδικά λόγω των χαρακτηριστικών τις καθαρότητας τους, δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπάρξει ακριβώς το ίδιο εγκλείσματα στη ακριβή ίδια θέση σε δύο διαφορετικά διαμάντια τις ίδιας καθαρότητας. Σημαντικά εργαστήρια όπως GIA - IGI - HRD πιστοποιούν το βαθμό καθαρότητας σε ένα διαμάντι με πέντε παράγοντες .
Μάθετε περισσότερα ...

 

Χρώμα ενός Διαμαντιού

Υπάρχουν τρεις μεγάλες κατηγορίες  χρώματος ενός διαμαντιού. Άχρωμα διαμάντια ( DEF ) , σχεδόν άχρωμα διαμάντια ( GHIJ ) και χρωματισμένα διαμάντια ( KLMN ) . Όσο πιό λευκά, τόσο πιό πολύτιμα και όμορφα είναι.
Μάθετε περισσότερα ...
 

Κοπή ενός Διαμαντιού

Η κοπή ενός διαμαντιού αναφέρεται στο σχήμα του και για το πώς το φως αντανακλάται πίσω στο θεατή . Ένα διαμάντι που βρίσκεται σε εξαιρετική κοπή θα εμφανιστεί πολύ λαμπερό και φωτεινό , ένα διαμάντι κακώς κομμένο θα εμφανίζεται με σκούρο χρώμα και λιγότερο λαμπερό , ανεξάρτητα από το χρώμα ή τη καθαρότητα του .
Μάθετε περισσότερα ...

 

Πιστοποίηση Διαμαντιών

Στο πιστοποιητικό ενός διαμαντιού , είναι γραμμένες οι ακριβείς μετρήσεις του διαμαντιού - βάρος , καθαρότητα, κοπή, φθωρισμός  δλδ η συνολική ποιότητα του διαμαντιού όπως και οι αναλογίες του. Στην Diamondjools εμπορευόμαστε μόνο πιστοποιημένα διαμάντια από τα τρία μεγαλύτερα ινστιτούτα αξιολόγησης στον κόσμο , GIA - IGI - HRD .
Μάθετε περισσότερα ...

 

Σχήμα κοπής Διαμαντιών

Τα διαμάντια έχουν πολλά διαφορετικά σχήματα με μοναδικές ιδιότητες. Τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα διαμάντια τις  DiamondJools μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία μπορείτε να φανταστείτε.
Μάθετε περισσότερα ...
 

Χρωματιστά Διαμάντια Fancy

Μερικά από τα πιο σπάνια διαμάντια  είναι τα φανταχτερά χρωματιστά διαμάντια . Περίπου ανα 10.000 φυσικά διαμάντια , μόνο το ένα θεωρείται « fancy " . Είναι καλύτερα να επιλέξετε διαμάντια που έχουν πιστοποιηθεί από εργαστήρια όπως τις GIA-IGI-HRD πρίν προχωρήσετε στην αγορά τους.
Μάθετε περισσότερα ...