• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736

DiamondJools Education

Ένα δαχτυλίδι ολόβερο ( Eternity ) είναι βασικά ένα γυναικείο δαχτυλίδι που περιλαμβάνει μια βέρα από πολύτιμο μέταλλο που συνήθως είναι χρυσός ή λευκόχρυσος 18 καρατιών με μια συνεχή γραμμή όμοιας κοπής πολύτιμων λίθων (συνήθως διαμαντιών που συμβολίζουν την αγάπη που δεν τελειώνει ποτέ). Σχεδιασμένα για να δοθούν σε μια επέτειο ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση, όπως η γέννηση ενός παιδιού, αν και δεν υπάρχει ακριβής στιγμή για να δοθεί αυτό το δώρο. Μια σύγχρονη εκδοχή αυτού του στυλ είναι το μισόβερο δαχτυλίδι Eternity, με πέτρες μόνο περίπου στο μισό της περιφέρειας.
Ένα δαχτυλίδι Eternity θεωρείται από πολλούς ανθρώπους ως ένας υπέροχος τρόπος για ένα άτομο να δείξει πόσο κάποιος άλλος σημαίνει για αυτόν. Αν και το στυλ δαχτυλιδιού, το είδος των λίθων, καθώς και η βάση του δαχτυλιδιού είναι σημαντικά όταν κάποιος επιλέγει ένα δαχτυλίδι Eternity, το συναίσθημα που μεταφέρεται συνήθως είναι το πιο σημαντικό μέρος του δώρου.

Μια παραλλαγή αυτού του δαχτυλιδιού είναι να έχει τις πέτρες μόνο στην πλευρά του δακτυλιδιού που φαίνεται. Αυτό είναι μερικές φορές ονομάζεται ως "μισό-Eternity" δαχτυλίδι παρά ως «πλήρες» δαχτυλίδι Eternity.
Τα δαχτυλίδια Eternity με πολύτιμους λίθους, λευκό τοπάζι ή μια ποικιλία πολύτιμων λίθων, πρωτοεμφανίστηκαν τον 18ο αιώνα.
 

Φορώντας ένα Δαχτυλίδι Eternity

Όταν αποφασίζετε πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι Eternity, η προσωπική επιλογή είναι το πιο σημαντικό. Το δαχτυλίδι συνήθως φοριέται στο ίδιο δάχτυλο στο οποίο φοριέται η βέρα γάμου, και μερικές φορές μαζί με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και μια βέρας ή στη θέση ενός εκ των δύο. Πολλές φορές, μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει να αντικαταστήσει τη βέρα του γάμου της με ένα δαχτυλίδι Eternity και να το φορέσει μαζί με το δαχτυλίδι αρραβώνων της.