• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
DiamondJools
Πλεονεκτήματα Diamondjools

Πιστοποιημένα Διαμάντια & ποιοτικά χαρακτηριστικά
Σχεδόν 100.000 πιστοποίημένα διαμάντια, έξοχα υλικά, και εξειδικευμένη χειροποίητη εργασία με τις ομάδες ποιοτικού ελέγχου μας σε κάθε τμήμα, που εξασφαλίζει ότι τα ποιοτικά πρότυπα όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. 

Η ποιότητά μας καθορίζεται από τις λεπτομέρειες και υπερβαίνει με συνέπεια τις προσδοκίες των πελατών μας.


Εξαιρετική Αξία
Με χαμηλότερες τιμές διαμαντιών  από τους ανταγωνιστές μας, θα λάβετε την καλύτερη και χαμηλότερη τιμή τις αγοράς.


Χωρίς κανένα ρίσκο
Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αγορά σας ..Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι αυτό που αγοράσατε είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.


Ειδική καθοδήγηση
Οι σύμβουλοι μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του καταλληλότερου διαμαντιού χωρίς καμμία υποχρέωσης αγοράς απο εσάς. 


Πρόγραμμα αναβάθμισης διαμαντιών
Όταν είναι χρόνος να αντικαταστήσετε το διαμάντι σας για ένα μεγαλύτερη αξίας,προσφέρουμε μια εγγύηση ανταλλαγής  με το πρόγραμμα αναβάθμισης διαμαντιών μας για όλα τα πιστοπιημένα διαμάντια GIA - IGI - HRD.


Ηθική
Κάθε διαμάντι ελέγχεται από το ορυχείο έως εσάς,η εξασφάλιση ότι το διαμάντι σας προέρχεται από μια χωρίς συγκρούσεις περιοχή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς.


Πρόσβαση στην εκπαίδευση
Έχουμε ετοιμάσει για εσάς και σας δίνουμε πρόσβαση ώστε να μελετήσετε πρίν κάνετε μια αγορά σε οποιοδήποτε κατάστημα. Οι οδηγοί μας και οι συμβουλές που παρέχονται για τα διαμάντια και τα κοσμήματα, σας δίνουν τα εργαλεία για να λάβεται  την καλύτερη απόφαση σχετικά με κάθε σας αγορά.


Η εμπιστοσύνη Μετράει
Είναι τιμή μας που έχουμε τα πιό πιστοποιημένα διαμάντια από τα πιό σεβαστά ανεξάρτητα εργαστήρια στον κόσμο και όχι χειρόγραφα πιστοποιητικά καταστημάτων. Οι πελάτες μας που μας έχουν εμπιστευθεί για να δημιουργήσουν το δαχτυλίδι αρραβώνων τους λένε την δικιά τους ιστορία και σας προσκαλούμε για να διαβάσετε την εμπειρία τους.