• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
DiamondJools
Ποιότητα Diamondjools

Η διαδικασία παραγωγής κάθε κοσμήματος Diamondjools,εξελίσεται λαμβάνωντας υπόψη την εξασφάλιση υψηλή ποιότητας για τέλειες δημιουργίες. 
Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία μας μαζί με το πάθος μας για την ακρίβεια εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν ακριβώς αυτό που ζητούν.  Οι αυστηροί έλεγχοι διεργασίας εγγυώνται με συνέπεια την υψηλή - ποιότητα κάθε κοσμήματος.

Ποιοτικός έλεγχος

Ο ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται σε κάθε βήμα της χειροποίητης διαδικασίας και μετά από τη στίλβωση του κοσμήματος, αυτό πραγματοποιείται ως εξής:

  • Συγκόλληση: Η ακρίβεια της συγκόλλησης εξετάζεται πολύ πρίν αρχίσει το δεύτερο στάδιο γυαλίσματος.
  • Αδαμαντοδεσία: Επιβεβαίωση της τέλειας ρύθμισης μεταξύ κοσμήματος και διαμαντιού λαμβάνωντας υπόψη την συμμετρία και την καθαρότητα του διαμαντιού. Το αποτέλεσμα έιναι η τέλεια και παντοτινή συνένωση .
  • Φινίρισμα: Ελέγχεται το δέσιμο του διαμαντιού και πραγματοιήτε ο τελευταίος καθαρισμός με ατμό ώστε να λάμψει το δυνατόν περισσότερο αφαιρώντας τα οποιαδήποτε υπολλείματα κατα την αδαμαντοδεσία.

Οι χρυσοχόοι και οι αδαμαντοδέτες μας συνεργάζονται στενά με τις ομάδες ποιοτικού ελέγχου μας σε κάθε τμήμα, αυτό εξασφαλίζει ότι τα ποιοτικά πρότυπα όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Επιθεωρούμε προσεκτικά όλο το κόσμημα για να εξασφαλίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα κοσμήματα Diamondjools ανταποκρίνονται στα διεθνή ποιοτικά πρότυπα.