• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
DiamondJools
Συχνές Ερωτήσεις

Μπορούμε να δούμε τα κοσμήματα σας από κοντά;

Σύντομα θα μας βρείτε σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στην DiamondJools είμαστε εργαστήριο κοσμημάτων και εισαγωγείς πολύτιμων λίθων. 
Πατήστε εδώ για να βρείτε το πιό κοντινό καταστημα 

Τι καλύπτει η εγγύηση εφόρου ζωής;

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα της αγοράς σας. Στεκόμαστε πίσω από όλα όσα κοσμήματα πωλούμε και εγγυόμαστε ότι όλα τα αντικείμενα θα είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα κατά τη στιγμή της παράδοσης. Θα επισκευάσουμε και θα διατηρήσουμε το κόσμημά σας για μια ζωή.
Όλα τα κοσμήματά μας κατασκευάζονται με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και επιθεωρούνται πριν από την αποστολή. Η εγγύηση εφόρου ζωής για τα κοσμήματα μας καλύπτει υπηρεσίες όπως καθαρισμό, επιπλατίνωση ,γυάλισμα , σύσφιξη διαμαντιού στο δαχτυλίδι η σε οποιοδήποτε άλλο κόσμημα που έχετε αγοράσει από εμάς καθώς και υπηρεσίες καθαρισμού.
Σε περίπτωση που υπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα με το κόσμημά σας ή χρειάζεστε άλλες υπηρεσίες που δεν καλύπτονται από την εγγύηση σας, μόλις επιθεωρηθεί το κόσμημα σας και πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία θα ενημερωθείτε για τις χρεώσεις που θα προκύψουν. Προτείνουμε να διαβάσετε για την Φροντίδα ενός Κοσμήματος 
Πατώντας εδώ  

 

Πώς μπορώ να βρω το μέγεθος του δαχτυλιδιού μου;

Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες μέθοδοι για τον προσδιορισμό του μεγέθους του δαχτυλιδιού σας (ή το μέγεθος του δαχτυλιδιού ενός αγαπημένου προσώπου). Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη λίστα των επιλογών σας.

 

Μπορείτε να χαράξετε μία αφιέρωση στο δαχτυλίδι που θέλω να παραγγείλω;

Ναι, μπορούμε να χαράξουμε την αφιέρωση σας στο δαχτυλίδι σας ΔΩΡΕΑΝ. 

 

Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιείτε στα κοσμήματα σας είναι φυσικά ή συνθετικά διαμάντια;

Κάθε διαμάντι που χρησιμοποιούμε στα κοσμήματα μας είναι εξορυγμένο φυσικό διαμάντι.
Δεν πουλάμε συνθετικά διαμάντια.

 

Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι το διαμάντι που παρέλαβα είναι στην πραγματικότητα το διαμάντι που παρήγγειλα;

Κάθε διαμάντι που πουλάμε συνοδεύετε από το πιστοποιητικό γνησιότητας από ανεξάρτητα γεμολογικά ινστιτούτα του εξωτερικού.

 

Βρήκα ένα διαμάντι στην ιστοσελίδα σας, που μου αρέσει. Είναι διαθέσιμο;

Ναι. Όλα τα διαμάντια στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμα για αγορά.

 

Τι είναι τα τέσσερα C ( 4C’s );

Τα τέσσερα C : Carat (καράτι), Color (χρώμα) , Clarity (καθαρότητα) και Cut (κοπή) - είναι οι βασικοί κανόνες που χρησιμοποιεί η βιομηχανία των διαμαντιών για την αξιολόγηση της ποιότητας και της αξίας των διαμαντιών .Κάθε διαμάντι αξιολογείτε με κριτήριο τα 4 αυτά τα χαρακτηριστικά.

 

Ποια είναι η ποιότητα των διαμαντιών που χρησιμοποιείτε στα κοσμήματα σας;

Τα διαμάντια που χρησιμοποιούμε χρώματος D έως και K όπως και η καθαρότητα IF έως και SI2 είναι από της καλύτερες ποιότητες που χρησιμοποιούνται στην υψηλού επιπέδου κοσμηματοποιεία.
Χαμηλής ποιότητας διαμάντια κίτρινου χρώματος από L και καθαρότητας I1-I2_I3 (Σπασίματα και μαύρα στίγματα , ορατά στο γυμνό μάτι ) δεν θα βρείτε στα κοσμήματα μας.

 

Τα προσωπικά μου δεδομένα θα κοινοποιηθούν σε τρίτους;

Κρατάμε τις πληροφορίες σας 100% ιδιωτικές και εμπιστευτικές.