• ΤΗΛ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 3210736
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
DIAMONDJOOLS
EUROPEAN DIAMOND JEWELLERY
Για πληροφορίες Καλέστε Μας
210 3210736
DiamondJools
Συσκευασία δώρου
 
Όλα μας τα είδη βρίσκονται συσκευασμένα σε πολυτελή όμορφα κουτιά με το λογότυπο μας. Πάντα θέλουμε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι όχι μόνο δίνοντάς τους την καλύτερη ποιότητα κοσμημάτων αλλά και με μια εξαιρετική συσκευασία. Δεν έχει σημασία το ύψος τις παραγγελία σας ή πόσο συχνός πελάτης είστε, θα λάβετε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών για τα μοναδικά κοσμήματα σας. Όλα τα δώρα σας φτάνουν με εξαιρετική συσκευασία που θα κάνει το δώρο σας ακόμα πιό εντυπωσιακό.
 
Ολες οι παραγγελίες μας περιλαμβάνουν την πιστοποίηση των διαμαντιών σας από την GIA-IGI-HRD. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το διαμάντι σας είναι ακριβώς αυτό που έχετε παραγγείλει καθώς στη Γεμμολογική Πιστοποίηση αναφέρονται οι ακριβείς λεπτομέρειες του διαμαντιού σας, όπως τα καράτια, η καθαρότητα του, οι διαστάσεις του και η ποιότητα  κοπής του.
 
Για να κάνετε το δώρο σας ακόμα πιο ξεχωριστό μπορούμε να προσθέσουμε μια κάρτα με το προσωπικό σας μήνυμα σε ένα ασορτί φάκελο, ώστε να μπορείτε να κάνετε το πρόσωπο της αγαπημένης σας ακόμα πιό χαρούμενο!