| από ELEFTHERIOS ILIAKIS

5 must-have γυναικεία κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2023

Το καλοκαίρι του 2023 έφτασε και μαζί του έφερε ορισμένα “trends”, καινούργια αλλά και παλιά, στο χώρο της μόδας και του κοσμήματος, τα οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσουν! 

Σήμερα λοιπόν, η DiamondJools θα σας παρουσιάσει 5 must-have γυναικεία κοσμήματα που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας άμεσα, ώστε να είστε jewelry-ready για την καλοκαιρινή σεζόν!

1. Δαχτυλίδια με Ζαφείρια

Το νούμερο 1 trend φέτος, όπως και σχεδόν κάθε καλοκαίρι, θα είναι τα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους. Τα διαχρονικά, χρωματιστά κοσμήματα λάμπουν εξαιρετικά υπό το φως του ήλιου και εντυπωσιάζουν, με πρωταγωνιστή τις περισσότερες φορές το μπλε ζαφείρι. Ο λίθος αυτός ταιριάζει με το βαθύ μπλε χρώμα της καλοκαιρινής θάλασσας και με το ζωηρό χρώμα του ουρανού, οπότε επιλέγεται συχνά για τα καλοκαιρινά looks, καθώς και αυτά στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι “βαμμένα” στο μπλε. Τα δαχτυλίδια με ζαφείρια αποτελούν αδιαμφισβήτητα τους πρωταγωνιστές, αλλά τα σκουλαρίκια και μενταγιόν με πολύτιμους λίθους θα εντυπωσιάσουν εξίσου.

2. Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια

Κλασικό, αλλά συγχρόνως διαχρονικό το μαργαριτάρι αποτελεί συνώνυμο του καλοκαιριού και φέρει μια “πνοή” θάλασσας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από αυτή τη must-have λίστα. Ιδιαίτερα τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια προσθέτουν στο look σας μια απαράμιλλη κομψότητα, αναδεικνύοντας το εκλεπτυσμένο σας στυλ. Ανακαλύψτε τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που σας ταιριάζουν και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

3. Βραχιόλια Tennis με Διαμάντια

Θα μπορούσε κανείς να πει πως τα βραχιόλια tennis με διαμάντια, ευρέως γνωστά ως “ριβιέρες”, αποτελούν το πλέον πολυτελές είδος κοσμήματος, και ποιός μπορεί να τα αδικήσει άλλωστε; Το πλήθος των διαμαντιών που τα “ντύνει”, προσθέτει μια αίσθηση αποκλειστικότητας και πολυτέλειας, ασύγκριτης με τα υπόλοιπα κοσμήματα. Παρόλα αυτά, η ριβιέρα δεν είναι ένα καθαρά καλοκαιρινό κόσμημα. Μπορεί να στολίσει κάθε σας εμφάνιση, κάθε μήνα του χρόνου. Έτσι επιλέγεται συχνά ως μια ασφαλής και διαχρονική επιλογή. 

4. Invisible Δαχτυλίδι με Διαμάντια

Το κλασικό μονόπετρο κατέχει μια γοητεία πάντα αμείωτη και αναλλοίωτη, αλλά αξίζει να αναφερθεί πως φέτος το καλοκαίρι τα invisible δαχτυλίδια με διαμάντια θα γνωρίσουν μια εντυπωσιακή άνοδο. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να γνωρίσετε το συγκεκριμένο είδος κοσμήματος και να το προσθέσετε στην προσωπική σας συλλογή, καθώς αποτελεί μία οικονομική και λιτή εναλλακτική. 

5. Μισόβερα Σειρέ

Τα μισόβερα σειρέ δαχτυλίδια παρουσιάζουν το χαρακτηριστικό στοιχείο ότι είναι στολισμένα κατά το ήμισυ με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, μόνο στο πάνω μέρος της βάσης του δαχτυλιδιού. Μπορείτε να βρείτε μισόβερα δαχτυλίδια σε πληθώρα σχεδίων. Για παράδειγμα, στην αγορά υπάρχουν μισόβερα με πολλά, αλλά μικρά διαμάντια, τα οποία κοσμούν το πάνω μέρος του δαχτυλιδιού, αλλά υπάρχουν και εκδοχές, οι οποίες “ντύνονται” με 5 έως 8 μεγάλους λίθους. Τα μισόβερα δαχτυλίδια είναι επίσης γνωστά ως “half-eternity rings”.

 

Στην DiamondJools μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα στολισμένα με διαμάντια και λοιπούς πολύτιμους λίθους, και σε ένα πλήθος μοναδικών σχεδίων, ώστε να επιλέξετε ένα εξαιρετικό κόσμημα για το καλοκαίρι του 2023!

TAGS:
f