Κέντρο Εκπαίδευσης

Online αγορές

Οι αγορές μέσω ίντερνετ ικανοποιούν τους άντρες???

Άν και θα ήταν προτιμότερο οι σημαντικές αγορές να γίνονται σε καταστήματα, ωστόσο κάποιοι άντρες απλά απεχθάνονται να πηγαίνουν στα μαγαζιά, και με το δίκιο τους, αφού τα μαγαζιά και τα εμπορικά κέντρα σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να απευθύνονται στις γυναίκες και τα παιδιά. Οι άντρες ψωνίζουν πού και πού, αλλά μόνο για να ικανοποιήσουν τις οικιακές τους ανάγκες, ν’ αποκτήσουν κάποια αθλητικά είδη, συνήθως ενθύμια, ή ίσως και για ν’ απολαύσουν ένα καφέ. Αφήνουν την αγορά των ρούχων στη σύζυγο και στα παιδιά μιας και δεν αντέχουν την πολυκοσμία των εμπορικών κέντρων και δεν τους αρέσει να περπατάνε για ώρες.
Σε ποιον αρέσει άλλωστε; Πάντως όχι σε μένα, και όχι και σε σας, αν είστε άντρας. Το ίντερνετ ωστόσο, άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες των αντρών. Είναι αλήθεια ότι στους άντρες αρέσει ακόμη να πηγαίνουν για μια βόλτα στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και στις καφετέριες, αλλά σε ότι αφορά την αγορά προϊόντων για τις γυναίκες τους, το ίντερνετ είναι η μοναδική λύση. Εκεί δεν υπάρχουν αποπνικτικά πλήθη και πωλητές που δεν σταματάνε στιγμή να μιλάνε, και μπορούν να κάνουν τα πάντα χωρίς ν’ αφήσουν ούτε και για μια στιγμή την πολυθρόνα τους – η αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να ψωνίζει κανείς.
Πολλοί άντρες έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι τα ακριβά πολύτιμα είδη, όπως μαργαριταρένια κολιέ και διαμαντένια δαχτυλίδια, πρέπει να αγοράζονται από κάποιο κοσμηματοπωλείο. Ευτυχώς όμως το ίντερνετ έχει γίνει η αγορά του κόσμου, κάτι που επιτρέπει την πώληση κάθε σχεδόν προϊόντος στον ιστό, συμπεριλαμβανομένων και μονόπετρων δαχτυλιδιών αρραβώνα και γάμου, όπως και χρυσών κοσμημάτων.


Πως να κάνετε τις αγορές σας μέσω ίντερνετ

Αν θα κάνετε αγορές κοσμημάτων μέσω ίντερνετ είναι μερικά πράγματα τα οποία πρέπει να γνωρίζεται:

 • Έρευνα με το Google:  Η Google είναι μία από τις καλύτερες μηχανές αναζήτησης εκεί έξω, μέσω της οποίας μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά σπουδαία πράγματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Yahoo, το MSN και το ASK επίσης, αλλά η Google κάνει τα πράγματα πολύ απλά, αφού αν κάνετε έρευνα για τις λέξεις «δαχτυλίδι αρραβώνα» και «μονόπετρα δαχτυλίδια» μέσω της, θα βρείτε χιλιάδες χρήσιμα αποτελέσματα. Σημαντικοί έμποροι λιανικής όπως η DiamondJools θα εμφανιστούν στις πρώτες σελίδες, ώστε δεν υπάρχει λόγος για σας να διατρέξετε ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων για ν’ ανακαλύψετε μια σπουδαία συλλογή προϊόντων.
   
 • Συγκρίνετε και εξοικονομείστε:  Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ των εμπόρων λιανικής στο ίντερνετ με ευκολία. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τιμές για διαφορετικά είδη που πωλούνται από τον ίδιο έμπορα. Πίνακες μετρήματος μεγέθους, εκπαιδευτικό υλικό, και αλλά πολλά και χρηστικά μπορεί να βρει κανείς επισκεπτόμενος τις καλύτερες ιστοσελίδες κοσμηματοπωλείων. Μην ξεχνάτε ότι οι τιμές τους είναι μειωμένες επειδή τα έξοδά τους είναι πολύ πιο χαμηλά από τη στιγμή που δεν έχουν ενοίκια να πληρώσουν, κτήρια να συντηρήσουν και τα λοιπά. Εξοικονομείς λεφτά όταν τα χρησιμοποιείς, επειδή μεταβιβάζουν μέρος των εξοικονομήσεών τους σε σένα.
   
 • Κάντε αγορές σε μια ασφαλή ιστοσελίδα: Βασικά δεν θα ξέρετε κατά πόσο χρησιμοποιείτε μια ασφαλή ιστοσελίδα μέχρι να φτάσει η στιγμή να εξέλθετε από αυτή. Για να σιγουρευτείτε ότι όντως η σελίδα είναι ασφαλής ρίξτε μια ματιά στη διεύθυνση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αν υπάρχει ένα “s” στο τέλος του “http” τότε μπορείτε να κάνετε ασφαλισμένα την πληρωμή σας. Επίσης κάπου στο πρόγραμμα περιήγησης θα δείτε και ένα κλειστό λουκέτο, που επιβεβαιώνει το πιο πάνω. Κάντε τις αγορές σας πάντοτε από ασφαλείς ιστοσελίδες, μια και σίγουρα θέλετε να προσωπικά σας δεδομένα να παραμένουν το ίδιο καλά προφυλαγμένα, όπως όταν ψωνίζετε σε κάποιο εμπορικό κέντρο.
   
 • Κάθε εταιρεία έχει τις δικιές τις ανάγκες : Κάθε έμπορος καθορίζει τη δική του πολιτική σε ότι αφορά την αποστολή και επιστροφή προϊόντων, έτσι καλό θα ήταν να έχετε μια πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένετε προτού κάνετε τις αγορές σας. Μερικές φορές η αποστολή γίνεται δωρεάν ή με μειωμένο κόστος, είτε έτσι είτε αλλιώς όμως σιγουρευτείτε ότι ο κοσμηματοπώλης ασφαλίζει την αποστολή σας. Κάποιοι απ’ αυτούς μπορεί να σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε τα κοσμήματα για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα και να τα επιστρέψετε αν δεν είστε ευχαριστημένοι. Και πάλι όμως, ελέγξτε τους κανόνες προτού κάνετε την αγορά σας. Τέλος, οι περισσότεροι έμποροι αυτού του είδους προσφέρουν εξυπηρέτηση πελατών μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου, έτσι αν έχετε κάποιες ερωτήσεις όλο και κάποιος θα βρεθεί για να τις απαντήσει.

Ναι, είναι αλήθεια, δεν χρειάζεται πια να πατήσετε το πόδι σας ξανά σ’ ένα κοσμηματοπωλείο χάρη στο ίντερνετ. Οι χαμηλές τιμές, οι τεράστιοι κατάλογοι προϊόντων και η διαδικτυακή βοήθεια συνωμοτούν ώστε να κάνουν όλη την εμπειρία να μοιάζει εύκολη και ευχάριστη. Μέσω της θα εξοικονομήσετε λεφτά και το καλύτερό σας μισό θα σκεφτεί ότι είστε ήρωας! Μην ανησυχείτε για την ποιότητα. Η ποιότητα των κοσμημάτων στα καλύτερα ιντερνετικά καταστήματα, όπως στην  DiamondJools, είναι πολύ καλύτερη από τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης.
Ένα διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων συμβολίζει τη στοργή, τη δέσμευση και τη διατήρηση της αγάπης. Το κόστος αγοράς του τέλειου δαχτυλιδιού αρραβώνων ίσως να σας φαίνεται δυσβάστακτο αρχικά, αλλά μην ανησυχείτε, η εταιρεία DiamondJools κάνει το σχεδιασμό του ολόδικού σας δαχτυλιδιού μια εύκολη, διασκεδαστική και προσιτή υπόθεση.

 

Ας αρχίσουμε από τα βασικά : Τι είδος δαχτυλιδιού θα της άρεσε ;

Υπάρχουν πολλοί τύποι δαχτυλιδιών σε μονόπετρα, οπότε αυτή η ερώτηση μπορεί να είναι κάπως δύσκολο ν’ απαντηθεί. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε ιδέα τι τύπου δαχτυλίδι θέλετε ν’ αγοράσετε, κι ας προχωρήσουμε από εκεί. Μπορείτε να κάνετε μερικά απλά βήματα για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα:

 • Ρωτήστε την: Αν το κορίτσι σας είναι μια απ’ αυτές τις γυναίκες που προτιμούν να επιλέγουν οι ίδιες, μπορείτε πολύ απλά να τη ρωτήσετε.
 • Ρωτήστε τις φίλες της: Πολύ πιθανόν να μίλησε με τις φίλες της για το ιδανικό δαχτυλίδι αρραβώνων, έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευθείτε τις γνώσεις τους. Θα θεωρήσουν ότι το να ρωτήσετε είναι πολύ ρομαντικό εκ μέρους σας και θα έχουν κάθε διάθεση να σας βοηθήσουν.
 • Ερευνήστε: Θα δείτε στοιχεία παντού αν ρίξετε μια ματιά τριγύρω. Λάβετε σοβαρά υπόψη τα κοσμήματα που φοράει συνήθως. Κοιτάξτε αν έχει αφήσει κάποιες υπόνοιες ή στοιχεία στις σελίδες των περιοδικών της. Καθώς περνάτε από κοσμηματοπωλεία ή πάγκους κοσμημάτων δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά όταν βλέπει το ένα ή το άλλο κόσμημα. Στις γυναίκες αρέσει πολύ να δημιουργούν ένα μονοπάτι με ψίχουλα, το οποίο οι άντρες οφείλουν ν’ ακολουθήσουν για να φτάσουν στην καρδιά τους.
   

Προϋπολογισμός και εκπαίδευση: Ξοδέψτε αυτά που θέλετε και γνωρίστε αυτό που θα πάρετε

Βάλτε στην άκρη ένα ποσό μόλις μάθετε τι είδος δαχτυλιδιού θέλει. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στα διαμαντένια δαχτυλίδια τα οποία σηκώνει η τσέπη σας, αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν μπορείτε ν’ αγοράσετε. Το ευχάριστο νέο είναι ότι η DiamondJools πωλεί υψηλής ποιότητας διαμαντένια δαχτυλίδια σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τα καταστήματα, ενώ το κάθε ένα απ’ αυτά συνοδεύει και το γεμμολογικό πιστοποιητικό αξιολόγησής του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ν’ αγοράσετε ένα πραγματικά σπουδαίο δαχτυλίδι για λιγότερα λεφτά απ’ ότι περιμένατε, και δίχως να χρειαστεί να πιεστείτε οικονομικά επιλέγοντας άλλες λύσεις. Επιπρόσθετα, μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς οι ίδιοι το μονόπετρο σας, όπως ακριβώς το θέλετε και στην τιμή που θέλετε. 
Καθώς αποφασίζετε τι είδους δαχτυλίδι θέλετε ν’ αγοράσετε, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κάποιες γνώσεις, ή αν προτιμάτε εκπαίδευση σε ό,τι αφορά τα διαμάντια. Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για τους πιο σημαντικούς παράγοντες (Το χρώμα, το κόψιμο, την καθαρότητα και τα καράτια), αλλά γνωρίζετε στ’ αλήθεια τι σημαίνουν όλ’ αυτά; Η DiamondJools προσφέρει εκτενείς, αλλά εύκολα κατανοητές πληροφορίες σε ότι αφορά τα πιο πάνω.

Σχεδιάστε το δικό σας: Δημιουργείστε το τέλειο δαχτυλίδι, όπως ακριβώς το θέλετε!

Τώρα βασικά ξέρετε τι είδους δαχτυλίδι θέλει, πόσα θέλετε να ξοδέψετε και έχετε κάποιες γνώσεις σχετικά με τα διαμάντια. Έχει φτάσει λοιπόν η ώρα για σας να βρείτε το τέλειο δαχτυλίδι.

Η DiamondJools σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το δικό σας δαχτυλίδι αρραβώνα, οπότε τώρα έχει φτάσει η ώρα να το κάνετε. Μπορείτε να αρχίσετε επιλέγοντας το μονόπετρο μαζί με το διαμάντι, ή απλά διαλέγοντας μόνο το διαμάντι.


Το σχέδιο του δαχτυλιδιού

Ας αρχίσουμε με το σχέδιο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους διαγράμματος:

 • Μονόπετρο Κλασσικό
 • Μονόπετρο με πλαινά διαμάντια Vintage Style   
 • Μονόπετρο Μοντέρνο
 • ​Trilogy

Αφού επιλέξετε το σχέδιο που θέλετε μπορείτε να επιλέξετε και το είδος πολύτιμου μετάλλου (λευκόχρυσο 18 καράτια, χρυσό 18 καράτια ή ρόζ χρυσός 18 καράτια).
Προχωρήστε λοιπόν και επιλέξτε το επιθυμητό σχέδιο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά κάνοντας κλικ σε οτιδήποτε μοιάζει ελκυστικό στα μάτια σας. Τότε θα εμφανιστεί μια σελίδα με περισσότερες πληροφορίες για το μονόπετρο που επιλέξατε. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να:

 • Δείτε το δαχτυλίδι σε μεγεθυμένες φωτογραφίες σε υψηλή ευκρίνεια και επίσης χάρη στο 3D βίντεό μας μπορείτε να το δείτε απο όλες τις γωνίες.
 • Να ρωτήσετε τη γνώμη των φίλων σας στο Facebook.
 • ​Να διαβάσετε κριτικές πελατών.
f