Κέντρο Εκπαίδευσης

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι άντρες

Διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνα: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε άντρας

Η επιλογή ενός δαχτυλιδιού αρραβώνα είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή μας, αλλά είναι πολύ πιθανόν ότι αυτή είναι η πρώτη από πολλές αγορές που θα κάνει κάποιος από ένα κοσμηματοπώλη στη διάρκεια του βίου του. Στο πέρασμα του χρόνου, θα δώσετε στο ταίρι σας δαχτυλίδια αρραβώνα και γάμου, σκουλαρίκια για κάποια επέτειο και άλλα ξεχωριστά δώρα.
Η αγάπη που νιώθετε για τη μελλοντική σας σύζυγο αντικατοπτρίζεται στο αδαμάντινο δαχτυλίδι αρραβώνων που της δώσατε. Προτού κάνετε μια αγορά ωστόσο πρέπει να καταλάβετε τη σημασία και το συμβολισμό της, καθώς το δαχτυλίδι που θα επιλέξετε αποτελεί ένα εξωτερικό σημάδι της αγάπης που νιώθετε μέσα σας για την γυναίκα σας.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στα διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνα και τι πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε ένα.

Χαρακτηριστικά ποιότητας

Όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσετε ποιο διαμάντι θα επιλέξετε για το δαχτυλίδι αρραβώνων σας θ’ ακούσετε ξανά και ξανά να γίνεται αναφορά σε τέσσερις όρους: καθαρότητα, κόψιμο, χρώμα και καράτια. Θα σας συστήναμε να επιμορφωθείτε κάπως στο θέμα των διαμαντιών προτού κάνετε το πρώτο βήμα μια και οι πληροφορίες δεν είναι μόνο χρήσιμες αλλά και πολύ λεπτομερείς.

Επιλέξτε το μέταλλο πρώτα

Τα δαχτυλίδια αρραβώνα μπορούν να φτιαχτούν με πλατίνα, λευκόχρυσο και χρυσό. Το πιο ακριβό, τόσο στην αγορά όσο και στην επιδιόρθωσή του, μέταλλο είναι η πλατίνα.
Στα 18 καράτια τα λευκόχρυσά, χρυσά και ρόζ χρυσός δαχτυλίδια είναι τα πιο δημοφιλή και τα πλέον διαθέσιμα στην αγορά. Αυτά τα δαχτυλίδια επιδιορθώνονται εύκολα αν και είναι πιθανόν να εντοπίσει στην επιφάνειά τους κανείς αμυχές και άλλες εκδορές με την πολύ μεγάλη χρήση του κοσμήματος. Είναι το μέταλλο πρώτης επιλογής σε ότι έχει να κάνει με τα αδαμάντινα κοσμήματα.
Επίσης υπάρχουν δαχτυλίδια στα 14 ή και λιγότερα καράτια χρυσού που συνήθως χρησιμοποιούνται για κοσμήματα χαμηλού κόστους, καθώς και για διαμάντια χαμηλότερης ποιότητας, όπως αυτά με καθαρότητα SI3 ή και πιο κάτω Ι1/Ι2/Ι3, τα λεγόμενα διαμάντια πικέ.

Επιλέξτε το μονόπετρο σας προσεκτικά

Υπάρχουν διαθέσιμα σχεδόν αμέτρητα μοντέλα δαχτυλιδιών, όπως και κατά παραγγελία, σε ότι αφορά τα μονόπετρα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου. Μερικοί από τους όρους που θα ακούσετε καθώς ψάχνετε για ένα δαχτυλίδι είναι: μονόπετρο , μονόπετρο με πλαινά διαμάντια .

Το Γεμολογικό πιστοποιητικό αξιολόγησης

Το γεμολογικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας IGI-GIA-HRD είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να πάρετε με την επιλογή του διαμαντιού και του δαχτυλιδιού σας και αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για να σας εξασφαλίσει 100% την αγορά σας. Η αξία του δαχτυλιδιού επικυρώνεται κυρίως στο πιστοποιητικό, το οποίο θα χρειαστείτε και στην περίπτωση που αποφασίσετε να ασφαλίσετε την αγορά σας.
Τώρα γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία σχετικά με την επιλογή ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού και είστε έτοιμοι να κάνετε την αγορά σας. Σύντομα θα εκφράζετε την αγάπη και αφοσίωσή σας στην αγαπημένη σας χρησιμοποιώντας όλο το συμβολισμό που επιθυμεί μία γυναίκα. Μακάρι η επιλογή σας να αντικατοπτρίζει πλήρως την αγάπη σας για εκείνη σήμερα και για πάντα.

Ακριβώς σαν ένα κοσμηματοπωλείο, αλλά ακόμη καλύτερο…
Πραγματικά αγαπάμε τα κοσμήματα, γι’ αυτό και θέσαμε σαν στόχο και αποστολή μας να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με την αγορά κοσμημάτων με διαμάντια

f