Κέντρο Εκπαίδευσης

Βραχιόλια tennis

Φωτίστε τον καρπό σας με ένα βραχιόλι DiamondJools

Ένα βραχιόλι διαμαντιών είναι ένα πανέμορφο δώρο που μπορεί πάντα να ακουμπήσει την καρδιά μίας γυναίκας, σίγουρα τα μάτια της θα λάμψουν όταν ανοίξει αυτό το πολύ ιδιαίτερο δώρο. Οι γυναίκες αισθάνονται αυτοπεποίθηση και όμορφες όταν φορούν ένα βραχιόλι τένις στον καρπό τους. Η συλλογή μας από βραχιόλια τένις είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα χρυσού 18 καρατίων σε λευκό, χρυσό ή ροζ χρυσό με μια συνεχή γραμμή όμοιας κοπής πολύτιμων διαμαντιών.
Μοναδικά σχεδιασμένα βραχιόλια ώστε κάθε διαμάντι που δένεται στο κόσμημα αυτό να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο και πιο λαμπερό, δημιουργώντας δύο φορές τη λάμψη από τα συνήθη βραχιόλια τις αγοράς.

                                  

Γιατί ονομάζονται βραχιόλια τέννις? 

"Το 1987 η Chris Evert, πρώην ν.1 στο κόσμο γυναίκα τενίστας και νικήτρια σε 18 τίτλους Grand Slam, έπαιζε στο Αμερικανικό Όπεν. Φορούσε ένα κομψό, λεπτό διαμαντένιο βραχιόλι, το οποίο έσπασε κατά λάθος και ο αγώνας διακόπηκε για να επιτρέψει στην Chris να βρεί το βραχιόλι με τα πολύτιμα διαμάντια της. Το περιστατικό αυτό έδωσε ένα νέο όνομα για το είδος βραχιολιού «βραχιόλι τένις» και πυροδότησε μια τεράστια τάση στα κοσμήματα. Βραχιόλια τένις επίσης συνέχισαν να φορούν και διάφορα αστέρια του τένις όπως η Serena Williams και η Gabriela Sabatini".

f