Πολιτική Επιστροφών

Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αγορά σας . Εάν δεν μείνετε , μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 15 ημερών , με την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, ή να ανταλλάξατε το κόσμημα που επιλέξατε με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας .Η αγορά κοσμημάτων είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά όταν επιλέγετε ένα μονόπετρό δαχτυλίδι .Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι αυτό που αγοράσατε είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.  Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το κόσμημά σας, μπορείτε να το αποστείλετε πίσω στα γραφεία μας για έλεγχο. Αν το πρόβλημα θεωρείται ότι είναι από ελάττωμα στην κατασκευή, θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Αν η ζημία έχει προκληθεί από φυσιολογική φθορά τότε η εταιρεία μας θα επιδιορθώσει το κόσμημά σας σε τιμή κόστους εφόσον πρώτα σας ενημερώσει. Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την αποστολή για την πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή .

Για να επιστρέψετε ένα κόσμημα , απλώς ακολουθήστε τις διαδικασίες επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω:

 1. Επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800 300 3088 ή στο +30 211 800 8711 εάν επικοινωνείτε εκτός Ελλάδας.
 2. Μιλήστε με τους εκπροσώπους μας για να επιστρέψετε την παραγγελία σας.
 3. Εντός μιας εργάσιμης ημέρας από το τηλεφώνημα σας, θα επικοινωνήσουμε , μαζί με οδηγίες για την πλησιέστερη σε εσάς μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε και για το πώς θα μας στείλετε το πακέτο σας.
 4. Πηγαίνετε στην μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε και απλά ταχυδρομείται πίσω σε μας . Εάν χρειάζεστε υλικά συσκευασίας, ο μεταφορέας θα σας βοηθήσει.
 5. Η επιστροφή σας θα πρέπει να φτάσει στο γραφείο μας σε δύο εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες).
 6. Όλες οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιώνονται μέσα σε μία εβδομάδα με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή της αγορά σας. 
   

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον :

 1. Τα πακέτα αποστέλλονται εντός των 15 ημερών περιόδου επιστροφής.
 2. Η συσκευασία είναι κατάλληλα κλεισμένη.
 3. Εάν το προιόν δεν έχει φορεθεί πέρα της δοκιμής και δεν φέρει σημάδια φθοράς.
 4. Εάν δεν έχουν αφαιρεθεί η καταστραφεί τα ειδικά καρτελάκια και οι ετικέτες του προιόντος.
 5. Εάν επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και εγγυήση του κοσμήματος μαζί με την απόδειξη αγοράς.
 6. Τα διαμάντια θα πρέπει να συνοδεύονται με το πρωτότυπο πιστοποιητικό τους διαφορετικά θα υπάρχει χρέωση 120ευρώ για την επανέκδοση του.
 7. Η αποστολή γίνεται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.
f