Χρυσή Γωνία

Το κατάστημα Χρυσή Γωνία λειτουργεί απο το 1996 στη Νίκαια. Στον φιλόξενο χώρο μας θα βρείτε μεγάλες συλλογές κοσμημάτων, απο βέρες, μονόπετρα, Σταυρούς καθώς και συλλογές ρολογιών και αξεσουάρ δώρων για την γυναίκα και το παιδί.

Κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε εμφάνιση και ποιότητα καθώς επίσης και προσιτές τιμές που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες

Λίγα λόγια για την εταιρεια μας Ξεκίνησε η εταιρεια μας το 1962 από τον πατέρα μας Βαγγέλη Μπερνιδάκη , άριστο συντηρητή κοσμημάτων της εποχής, με το πρώτο κοσμηματοπωλείο – ωρολογοποιείο στον Πειραιά στην οδό Αγίου Δημητρίου 146.

Με πολλή αγάπη για το επάγγελμα του κατάφερε να δημιουργήσει στην περιοχή μας στο Πειραιά και γενικά στην Αττική , ένα κατάστημα που σέβεται τον άνθρωπο , προσφέροντας άριστες υπηρεσίες και μετά την πώληση . Συνεχίσαμε την παράδοση του πατέρα μας επεκτείνοντας την επιχειρηματικότητα μας , δημιουργώντας άλλο ένα κατάστημα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 154 & Λαοδικείας 53 στη Νίκαια.

Σε μας θα βρείτε τα πάντα γύρω από το κόσμημα, επώνυμα ρολόγια, είδη δώρων και αξεσουάρ, σε παρά πολύ καλές τιμές. Σκοπός μας να έρθετε στα καταστήματα μας να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε προτάσεις για τον αρραβώνα , το γάμο, τη βάφτιση.

Παν. Τσαλδάρη 154 & Λαοδικείας 55

Νίκαια, 18453

Τηλ: 2104250839

f